Gomba vagy más?

Tisztelt Doktornő! jó másfél hete hímvesszőm fején piros pöttyök vannak, melyek körül néha viszkető érzést érzek. két dologra gondoltam, hogy minek a tünete lehet: 1. valamilyen nemi úton terjedő betegség (szexuális aktus során elmaradt védekezés következtében megtörténhetett), 2. valamilyen gombás fertőzés (akár fentebb említett következtében, akár máshogy is; tudnivaló: lábujjaim közén gombásodásra hajlamos vagyok). kezelni vagy inkább orvoshoz fordulni lenne érdemes? a fentiek közül melyik lehet? vagy lehet, hogy valami harmadik dolog a probléma? segítségét előre is köszönöm, válaszát várom. Üdvözlettel,

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza a bőrbetegség témában

Kedves Kérdező! Lehet nemei úton terjedő betegség, többek között gomba, bakteriális fertőzés is. Kezelés nélkül javasolt ilyen esetben bőrgyógyászhoz fordulni, de az is lehet megoldás, ha gombaellenes kenőcsöt megpróbál használni, és ha nem javul 1 hét után, akkor fordul orvoshoz. Egyébként ez utóbbit csak akkor javaslom, ha nem áll módjában orvoshoz fordulni.

Kérdés: 2010. augusztus 16., 21:56; Megválaszolva: 2010. augusztus 17., 12:10
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
COVID: Íz- és szaglásvesztés...
Treponema teszt
Megfertőződhettem veszettséggel?
COVID 19 fertőzés