Elvaltozasok a nemi szerven

Udvozlok mindenkit! lenne egy kerdesem: elvaltozast vettem eszre a nemi szervemen s nem tudom eldonteni hogy komoly vagy sem a problema! nemreg a baratnom szolt hogy candidalya van s hogy hasznaljak egy kenocsot a visszafertozes elkerulese miatt! Akkor ugy tunt el is mult de most par egyuttlet utan a nemi szervemen apro pattanasszeru pottyoket tapasztaltam ami neha viszketest okoz de nem faj! fogalmam sincs hogy mihez kezdjek ezert fordultam onokhoz segitsegert! elore is koszonom a valaszukat!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza a pénisz fertőzés témában

Tisztelt Kérdező! A tünetek oka lehet allergia, irritációs, gombás és bakteriális fertőzés. Mivel a leggyakoribb a gombás fertőzés, használjon Canesten kenőcsöt. Amennyiben egy hét alatt nem javul fel kell keresni urológiai vagy bőrgyógyászati szakrendelést. Partnere is kezelje magát.

Kérdés: 2010. július 28., 21:21; Megválaszolva: 2010. július 30., 12:35
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
Ajánlott-e számomra a covid elleni...
COVID: Íz- és szaglásvesztés...
Treponema teszt