• Tudni szeretném,hogy mire utalóak a tüneteim ????

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő !!Elnézését kérem,hogy levelemmel zavarom Önt -Önöket !!! Én egy Székesfehérváron élő 43 éves nő vagyok :Interferonos kezelésben részesülök a kiegészítő gyógyszerrel együtt (Copegus 200 m.g ) Mivel az interferon annyira megtámadta a vér állományt ( Fehérvérsejt szám: 1,6 Vörösvérsejt szám :3,5 (GOT)-GAMMA- GT-( ALP ) mind nagyon magas értékeket mutatnak ), így most csökkentett adagban kapom ,de mivel 2006-b.a.n volt máj biopsziám a kezelő orvosom jobbnak látta ha felmegyek Pécsre. 2 hete voltam fent , ott már közölték,hogy a máj már tömött szerkezetű és ráadásul heges ami semmi kép nem jó, és a máj széle a jobb oldali lebenynél már fekete színű, Hepatitisz C miatt kaptam-kapom az interferont , de mivel annyira sok a mellék hatása ,az immunrendszerem teljesen legyengült , a hason pók szerű véraláfutások vannak, nagyfokú fáradság-kimerültség ,állandó májtájéki fájdalom, kiemelkedően nagy haspuffadás, hányinger ,étvágytalanság -gyomor- fej fájás, és a bőrömmel is már gond lett mert egy idő óta furcsa kiütések vannak rajt ami először csak viszket utána fáj majd vérzik !!! Pécsen azt mondták, ez mind a májtól van. Az ideg állapotom szinte romokban hever sajnos!!!Nagyon szépen kérem Önt-Önöket -segítsenek a választ adni a kérdéseimre ha módjukban áll !!! Elnézést a hosszúra nyúlt levelemért !!Köszönőm,hogy elolvasta(ták) -várom megtisztelő válaszukat és hogy Ön szerint ezek a tünetek mire utalnak??? Mert kelő felvilágosítást nem kaptam a kezelő orvosom külföldön van!!! és nagyon elvagyok keseredve mert nem tudom mire utalnak utalhatnak ezek a jelek -tünetek.Nagyon aggódom!!! Maradok Tisztelettel :P. Katalin

        Dr. Rákóczi Éva válasza a hepatitis C témában

        Tisztelt Hölgyem! A leírt tünetek a máj előrehaladott betegségére utalnak, de gondos követéssel, orvosi felügyelettel további egyéb gyógyszeres kezeléssel ez sokáig szinten tartható, mert a máj az egyetlen szervünk, amely a véksőkig kitart, és egészen kicsi egészséges májterület is képes fenntartani funkcióját. Tekintve, hogy nem én vagyok az Ön kezelőorvosa, és számos adatot nem ismerek, bővebben nyilatkozni nem tudok, de ami a legfontosabb, járjon el orvosi ellenőrzésre pontosan, és bizonyos vagyok benne, a kezelőorvos mindent meg fog tenni az Ön egészségének fenntartására törekedésében.


        Dr. Rákóczi Éva
        infektológus

        Dr. Rákóczi Éva
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. július 12., 10:32; Megválaszolva: 2010. július 17., 19:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés