• Ismételt hepatitisz kérdés 3

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt dr. Rákóczi Éva!

        Sajnos valóban csupán ennyi eredményem van, amire nekem a védőnőm azt mondta bizony hepatitisz b-m van. Ezek szerint ezekből az eredményekből ez még nem állapítható meg egyértelműen? A terhességi vizsgálatok során csupán ennyit tesztelnek (egyszerű vérvétel, a helyi laborban). Ahogy már említettem még további vizsgálatokat is végeznek (gondolom azok már részletesebbek),azonban már az első vizsgálat után fertőzöttként "tartanak számon".

        Akkor, ha jól értem Önt ezek az eredmények (sem a védőnőnek, sem a házi orvosomnek sem pedig a nőgyógyászomnak nincs birtokában egyéb lelet) alapján még kevés adat áll rendelkezésre a pontos diagnózis megállapításához?

        Köszönöm megtiszető válaszát

        WEBBeteg szakértő válasza a hepatitis témában

        Tisztelt Hölgyem! Valóban, a jelenlegi eredmények nem elegendőek, emiatt forszírozza a többi eredmény kiadatását, illetve, ha nem történt meg, akkor hepatológushoz forduljon, aki ennek utána fog járni. Végeleges eredményeit szívesen konzultálom.



        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-05-12 11:53:27; Megválaszolva: 2010. május 12., 11:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés