• Herpesz

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jo napot! Lehetseges, hogy buta kerdest teszek fel. Nekem eleg sokszor kiujjul a herpeszem, altalaban a szam szelen vagy az orrom alatt. Nemreg a csaladban 3/an voltak baranyhimlosek es en megsem kaptam el, annak ellenere, hogy meg nem voltam. KB. 2 het utan viszont a szam szelere ismet megjelent a herpesz. Van osszefugges a ketto kozott vagy csak veletlen, hogy nem kaptam el a himlot. Szeretnenk kisbabat es jo lett volna tul lenni rajta. Sokat vagyok gyerekek kozt es felek, hogy ha terhesseg alatt kapom meg a himlot, annak sulyos kovetkezmenye lehet. Koszonom valaszat. Anna

        WEBBeteg szakértő válasza a bárányhimlő témában

        Kedves Anna!

        Az pusztán véletlen, hogy nem lett himlős.A tervezett terhesség előtt még érdemes magát beoltatnia bárányhimlő ellen, kérje a háziorvosát, hogy írja fel önnek az oltást, a neve Varilrix.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-05-05 10:40:33; Megválaszolva: 2010. május 05., 10:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés