• Nem tudom mi bajom!

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt WebOrvos!

        23 éves lány vagyok. Egy hete voltam háziorvosnál torokfájás miatt. Alig bírtam nyelni. Az orvos Aktil duo-t írt fel. Rá 1-2 napra hasmenésem volt, ami azóta is tart (kb 1 hét). Még 3 nap elteltével elkezdett viszketni a végbélnyílásom. Majd megőrültem azon a napon, mert nagyon rossz volt. Ezt kenegettem Canesten krémmel, valamennyire enyhítette, de nem múlt el. Tegnap előtt már a hüvely környékén is viszkettem, de azon nem segít a Canesten. 2 napja Normalflore-t szedek, mert arra gondoltam, lehet hogy a beleimben nincs rendben valami. Tanácstalan vagyok, hogy milyen orvoshoz menjek. Belgyógyász, nőgyógyász, vagy elég a háziorvos? Nem tudom mi lehet a baj, de nagyon félek! Válaszát előre is köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a gombás fertőzés témában

        Kedves Kérdező!

        Az antibiotikum okozhatott önnél hasmenést is és gombás fertőzést is. Azt javaslom, hogy folytassa a Normaflore-kúrát, a végbél környékének higiéniájára fokozottan figyeljen oda, ne használjon most erős mosakodószereket, csak langyos vízzel mosdjon, Canesten mehet tovább. A patikában recept nélkül is vásárolhat Canesten kombi hüvelytablettát és krémet, ezt is érdemes használni. Ha ezek nem segtíenek, első körben háziorvosát keresse fel.


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-03-11 10:07:56; Megválaszolva: 2010. március 11., 10:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben: