• Vérvétel

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Tisztelt Dr. Úr/Nő! Ma reggel vettek tőlem vért a háziorvosnál, önszántamból kértem ugyanis kíváncsi voltam, minden rendben van e. Azt tudom hogy ezzel a vizsgálattal választ lehet kapni a fehér/vörös vérsejtek arányára, koleszterin szint állapotára stb. Viszont azt nem tudom hogy a különböző fertőzések pl. Hív-fertőzést is ki tudják e mutatni? Azt mondták holnapra már meg is lesz az eredmény de én azt olvastam hogy ilyen fertőzések esetén (AIDS) hosszabb ideig tart a vizsgálat. Válaszát előre is köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a HIV teszt témában

        Kedves Kérdező!

        A HIV teszthez speciális vizsgálat szükséges, ezt sima rutin vérvétellel nem lehet kimutatni. Ha HIV-tesztet szeretne végeztetni, azt a megyei ÁNTSZ-nél  tegye.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-03-10 21:20:03; Megválaszolva: 2010. március 10., 21:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben: