• Herpesz és szex

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        a mai nap este kialakult a számon egy herpesz, de még csak égő érzést érzek, valószínű hogy ihattam anyukám után mert tegnap meg neki volt. és az lenne a kérdésem, hogy arra van lehetőség hogy elkapta a barátom? mert délelött még együtt is voltunk, nemi érintkezésünk is volt, és ő ilyenkor elkaphatja azt a bizonyos herpeszt ami a nemi szerveken alakul ki? vagy ami a szájon van az teljesne más herpesz? mert amikor együtt voltunk még smemi jele nem volt h nekem este herpeszem lesz...

        a választ előre is köszönöm

        renáta

        WEBBeteg szakértő válasza a herpesz témában

        Kedves Renáta!

        Elkaphatta akár csókkal, akár orális szexszel is a herpeszt barátja, nem ritka, hogy az ajkaherpesz kórokozója, a HSV-1 vírus nemi szervi fertőzést is kivált. Az átvitelre százalékos esélyt mondani nem lehet, mindenkinél más, függ attól, hogy hány éves az illető, van-e bármilyen betegsége, milyen az immunrendszere, stb.


        Dr. Csuth Ágnes, családorvos
        Itt kérdezhet

        Kérdés: 2010-03-08 21:05:27; Megválaszolva: 2010. március 08., 21:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben: