• Meddig fertőzhet a bárányhimlő a tárgyakon?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A tárgyakra, játékokra került bárányhimlő vírus mennyi ideig aktív és okozhat megbetegedést?

        WEBBeteg szakértő válasza a bárányhimlő témában

        Tisztelt Hölgyem/Uram! Sajnos a vírus néhány napig életképes lehet, ezért fontos a tisztaság betartása és gyakori fertőtlenítés.


        Dr. Rákóczi Éva, Belgyógyász-fertőzéstan szakorvos
        Itt kérdezhet

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-03-06 22:18:57; Megválaszolva: 2010. március 06., 22:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben: