• Viszketés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        A viszketés tobb mint egy fel ev-e kezdodot. A vegbelnyilasom kozvetlen kornyeket erinti, valamint a peniszem veget(bolytjat). A viszketeshez tarsulnak meg feher foltok a peniszem boren, kisebb nagyobb meretuek.Ezt a betegseget ismeroseim is elkaptak, en is ismerosomtol kaptam el.De sikeres kezelest meg nem talaltam.Gomba elenes kremek, tableta stb nem valt be. Mi lehet ez?

        WEBBeteg szakértő válasza a nemi betegség témában

        Kedves Kérdező!

        Mielőbbi vizsgálatra van szüksége önnek és ismerőseinek, a panaszt okozhatja többféle kórokozó, melyeket mikrobiológiai mintavétellel és tenyésztéssel lehet igazolni. Célzott kezelés is csak így adható. A területileg illetékes bőr- és nemibeteg gondozót keressék fel, addig kezelést ne alkalmazzanak, mert befolyásolja az eredményt.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-03-02 11:29:38; Megválaszolva: 2010. március 02., 11:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben: