• Veszély

        Legfrissebb cikkek a témában
         


        Tisztelt doktorur/no! multheten egyetlen pillanat erejeig megengedtem egy pasinak hogy ovszer nelkul belemhatoljon, ez tenyleg egyetlen pillanat volt mivel idokozen meggondoltam magam es arra gondoltam ovszerrel megis jobb lenne.a kerdesem az lenne mekkora az eselye hogy barmilyen betegseget ilyen rovid ido alattt de vedekezes nelkul elkapjak.valaszat nagyon koszonom

        WEBBeteg szakértő válasza a nemi betegség témában

        Kedves Hölgyem!

        Nem tudom megmondani, ha panasza van, el kell mennie vizsgálatra, mert bárhogyan nézzük, volt védekezés nélküli érintkezés.

         


        Dr. Farkas Ágnes
        Itt kérdezhet

        Kérdés: 2010-03-02 12:32:22; Megválaszolva: 2010. március 02., 12:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben: