• HPV - mostantól retteghetek?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        TISZTELT DOKTOR NŐ! Ma voltam kontrolon, (férfi vagyok)  LR/6 -az eredményem. Menyire súlyos ez az érték? 2hónapja kennem ALDARÁVAL, fele akkora már.Ha elmulnak a csomók kell félnem hogy újból kialakulnak? Vagy mostantol mindig reteghetek?

        WEBBeteg szakértő válasza a HPV témában

        Alacsony rizikójú HPV fertőzése van. Ha elmúlnak a csomók, akkor is jó lenne ha 6 hónapig havonta 1 hétig testsúlyának megfelelő dózisban Isoprinosine tablettát szedne. Sajnos a kiújulást nem tudjuk megelőzni.


        Dr. Bodnár Edina
        Itt kérdezhet További orvosok

        Kérdés: 2010-03-07 09:26:24; Megválaszolva: 2010. március 07., 09:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben: