• Kivizsgálás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr/Nő!

        A napokban elkezdtem fogamzásgátló tablettát szedni. Úgy gondoltam jobb ha a párom, elmegy egy kivizsgálásra, AIDS szűrésre. Azt gondoltunk elég lesz ha elmegy a háziorvoshoz és kér egy beutalót vérvételre. Az orvos eléggé lekezelően viselkedett vele. Azt mondta ez nem így működik, nem kaphat beutalót.Nem lehet elmenni egyszerűen egy szűrésre? Segítségét szeretném kérni, hogy mi ennek a módja? Mert nem kaptunk rá választ.

        Előre is köszönöm.

         

        WEBBeteg szakértő válasza a HIV teszt témában

        Kedves Kérdező!

        A területileg illetékes bőr- és nemibeteg gondozót vagy a megyei ÁNTSZ-t keressék fel, itt elvégzik a szűrést.


        Dr. Csuth Ágnes, családorvos
        Itt kérdezhet További orvosok

        Kérdés: 2010-02-27 21:56:11; Megválaszolva: 2010. február 27., 21:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.