• Kezdek belefáradni

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        17 éve egyetlen partnerem van és neki is csak én. Problémám sajnos eléggé összetett. Eleinte csak hüvelyi gombás fertőzés, közben refluxbetegség emiatt egymás utáni antibiotikum és gombaellenes kezelések, gyomortükrözések stb. Egy éve kb. mellkasomban érzek valami furcsát. Vele egyidőben garatprobléma és természetesen nőgyógyászati, urológiai. Szereztem egy stapphiloccocus fertőzést hüvelyben és garatban is és nem mellesleg a gomba! Karácsony előtt kijött rajtam a végbélnyílás mellett egy herpesz ami már volt egyszer kb 10 éve. A gégész nem tud velem mit kezdeni, a nőgyógyász ovestin krémet adott, kezeltettem magam az std- laborban de ők csak a nemi problémákkal foglalkoznak. Nagyon úgy érzem hogy valami komoly baj kezdetén vagyok, mert fájnak a csontjaim a húgycsövem, a hüvelyem, a nyelőcsövem és a torkom. Már nem tudok kihez fordulni fordulni aki összetetten foglalkozna a problémámmal. Kérem sziveskedjen tanácsot adni hogy kihez forduljak. Köszönettel: Csi

        WEBBeteg szakértő válasza a fertőzés témában

        Kedves Hölgyem!

        Én első körben a háziorvost javasolnám, akinek egy góckutatást kellene elindítania, mert könnyen lehet, hogy az összes bajt egy gyulladásos góc okozza a szervezetben. Az egy dolog, hogy a staphilococcus a hüvelyben is, és a garatban is jelen van, de méshová is el kell menni ellenőrzésre, mert akár egy rossz fog, vagy egy epekő is jelen lehet gócként.

        A másik, hogy ha nem találnak gócot, akkor immunológiára lehetne elmennie, mert egy rendellenesen működő immunrendszer is okozhat többféle fertőzésre való hajlamot. A lényeg, hogy a háziorvos tudná koordinálni a kivizsgálást. Remélem megtalálják a problémát.

         

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-28 14:29:26; Megválaszolva: 2010. február 28., 14:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben: