• Mi a bajom?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Barátommal az elmúlt időszakban elég intenziv volt nemi életünk és most ez úgy tűnik, meg fog változni, ugyanis elég komoly változásokat észleltem nemi szervemen és fájdalmaim vannak....begyulladt a hüvelyem és környéke, viszket és ég. Sűrű, zöldes, bűzös váladékot észlelek, de a legborzasztóbb, amit a szeméremajkaimon látok: egyre több hólyagocskát! Ráz a hideg, fáj a hasam alja.... A barátom szerint ez gombás fertőzés, de nekem már volt gombás fertőzésem és ilyen hólyagok nem voltak a szeméremajkaimon! Ráadásul a barátomnak időnként kijön a herpesz a száján, mint két hete is és nem kerültük az orális érintkezést..

        Jelenleg Angliában vagyunk, el is mentünk a kórházi ügyeletre, ahol az orvos csak annyit mondott, hogy 2 hónapig kerüljük a nemi érintkezést és adott egy CLOTRIMAZOLE nevű krémet.

        Ön szerint mi a bajom Doktor Úr?

         

        WEBBeteg szakértő válasza a nemi betegség témában

        Kedves Hölgyem!

        A leírás alapján 2 fertőzés jön szóba. A hólyagok a herpeszre utalnak, amit bizony az orális szex alatt is el lehet kapni. Az első fertzés bizony okozhat általános tüneteket is, ezért lázas valószínűleg. A folyás a jellege miatt akár trochomonas fertőzés is lehet, én mindenképpen javasolnám, hogy ne ügyeletre, hanem szakrendelésre kérjenek a háziorvostól beutalót, hogy alapos vizsgálat, és megfelelő kezelés legyen. Az nem baj, ha a gombaellenes gyógyszert is elhasználja, de nem biztos, hogy elegendő lesz.

         


        Dr. Bodnár Edina
        bőrgyógyász, onkológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Bodnár Edina
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-26 11:20:30; Megválaszolva: 2010. február 26., 11:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben: