Fertőzés?

Tisztelt doktor nő/úr!

December végén elkaptam egy nagyon csúnya hólyaggyulladást. Rengeteg kúpot, Dalicin hüvelykrémet kaptam, szerencsére 1 hete pénteken a nőgyógyászom már nem látott semmiféle baktériumot a hüvelyemben. A barátommal mindvégig óvszerrel szeretkeztünk e idő alatt. Most kedden történt meg az, hogy elhagytuk az óvszert. És most 2 napra rá ujra érzem, hogy valami nem stimmel ujra sok a folyásom, és be van gyulladva a hólyagom. akkor most már több mint valószínű, hogy a barátom fertőz meg engem valamivelyen kórókozoval? Neki hová kéne menni kivizsgálásra a nemi gondozóba?

köszönöm válaszát

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a nemi betegség témában

Kedves Kérdező!

Igen, elképzelhető, hogy a barátja fertőzte vissza, mert ő nem volt kezelve, valószínűleg nála nem okozott markáns tüneteket ugyanaz a fertőzés. Mindketten forduljanak orvoshoz, érdemes tenyésztéses vizsgálatot végezteni. A barátja STD (nemi betegségekkel foglalkozó) vagy urológiai szkrendelést keressen fel.

Dr. Csuth Ágnes, családorvos
Kérdés: 2010. február 22., 09:35; Megválaszolva: 2010. február 22., 09:35
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
Együttalvás Covid ...
Hpv. Condyline használata alatti szex.
COVID utáni izomfájdalom
*Sürgős* Kutya harapás, Mennyire...
Hpv szájüregi