• A herpesz gyógyszeres kezelése

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor/nő!

        születésem óta küzdök a herpesszel, havonta.Valamikor hetente.

        Mindent kipróbáltam már, a természetestől a gyógyszerig.

        telvirant szedtem 2 évig napi 2szer, egy idő után arról is leálltam.

        Makk egészséges vagyok, az immunrendszerem majd kicsattan, mindenem tökéletes.(Kivéve a bőröm de ezt hagyjuk:))

         

        Már több helyen is olvastam h herpeszeseknek decaris géreghajtót adnak. valakinek vmi nagy professzor irta fe a mellékhatása miatt.

        hatásos lehet ez? ha az lehet szivesen kipróbálnám, nekem mindent megérne.

        hogyan kell szedni? mert tudtommal ez egy szemes gyógyszer,

        köszönöm válaszát.

        üdv

        WEBBeteg szakértő válasza a herpesz témában

        Sajnos én még nem hallottam arról, hogy herpeszt sikeresen Decarissal kezeltek.


        Dr. Bodnár Edina
        Itt kérdezhet

        Kérdés: 2010-02-23 15:26:53; Megválaszolva: 2010. február 23., 15:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben: