• Fontos kérdés!

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr/Hölgy!

        20 éves fiú vagyok, január 20-a körül lefeküdtem egy sráccal, kb. 1 hét után a nemiszervemből fehér folyadék kezdett folyni, kicsit megijedtem, egyből szóltam a srácnak és neki is ezek a panaszok jelentkeztek, ő másnap elment orvoshoz, neki megállapították, hogy nem tripper, nem Chlamydia, én is elmentem orvoshoz, elküldtek laboratóriumba, és a doktornő felírt Augmentin Duo 1G filmtablettát (14x/No.I. Unam), 1 héten belül megjöttek az eredmények: HIV, Treponema pallidum: negatív. Húgycsőváladék: Staphylococcus aereus, sarjadzó gomba nem tenyészett ki. Gram pozitív coccusok. Neiserria gonorrhoeae nem tenyészett ki. Mycoplasma, Ureoplasma és Trichomonas vaginalis nem tenyészett ki. Szerintem ezek biztató eredmények, amennyire én értek hozzá, visszamentem az orvosomhoz a leletekkel, de ő nem túlzottan ért rám, felírt megint Augmentint, és újra elküldött az ÁNTSZ-hez ejakulátom vizsgálatra. Azt szeretném megkérdezni Öntöl, hogy miért szükséges ez a vizsgálat, meg ez hogy zajlik? Meg hogy ezt ott helyben veszik le? Meg hogy szükséges-e az Augmentin-t beszedtem megint?

        Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a nemi betegség témában

        Ha Gram pozitív coccus okozza a panaszokat, akkor jó rá az Augmentin kezelés. Csak akkor szükséges az ejakulátum vizsgálata ha nem oldódik meg a panasza.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010-02-15 08:22:09; Megválaszolva: 2010. február 15., 08:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben: