Nyirokcsomó

Tisztelt Doktor úr/nő!

Tegnap óta bal oldalon a hónalji nyirokcsomóm fáj és picit talán duzzadt is(szemmel nem látható).Jelenleg hurutos jellegű, mellkasfájdalommal járó köhögéses, náthás megfázásom van, melyre antibiotikumot is katpam. Háziorvosomnak is említettem, de nem mondott rá semmit! Okozhatja esetleg ez a nyirokcsomó fájdalmat?

Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a fertőzés témában

Kedves Kérdező!

Igen, a megnagyobbodott, fájdalmas nyirokcsomó kialakulhatott a fertőzés miatt.

Dr. Csuth Ágnes, családorvos
Kérdés: 2010. február 13., 14:53; Megválaszolva: 2010. február 13., 14:53
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
Együttalvás Covid ...
Hpv. Condyline használata alatti szex.
COVID utáni izomfájdalom
*Sürgős* Kutya harapás, Mennyire...
Hpv szájüregi