• Epefereg?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jo napot kivanok! Azert fordulok onhoz, mert nem tudom hogy meg mindig epefergem van-e. Kb egy evvel ezelott orvosokhoz jartam, mert igen lefogytam, vegul kimutattak hogy epfergem van. Beszedtem a gyogyszert amit felirtak (nem emlekszem a nevere), es azota sem tudom visszahizni magamra a kilokat, pedig regen nekem ilyen problemam nem volt, sot hamar hiztam. Most is van sokszor hogy viszket az orrom (ha ez egyaltalan annak a jele, hogy fergem van) es csinaltattam mar tobbszor is szekletvizsgalatot egymas utan 3-szor is, megsem mutatta ki hogy lenne epefergem. A masik dolog, hogy regen egy heten 1 vagy 2 alkalommal tudtam wc-re menni, most meg minden reggel azzal ebredek, hogy csavar a gyomrom es mennem kell. Meg mindig epefergem lenne, ezert nem tudok visszahizni? Es a gyomrom is erzekenyebb azota azt vettem eszre. Valaszat elore is koszonom.

        WEBBeteg szakértő válasza a féregfertőzés témában

        Ha az ismételt széklet-parazita vizsgálat nem mutatott ki bélférgességet, nagy valószínűséggel nincs fertőzése. Ha mindenképp biztosra akar menni, egy újabb Klion kúra segíthet benne.


        Kérdés: 2010-02-10 21:41:39; Megválaszolva: 2010. február 10., 21:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.