• Condyloma fertözés, terjedése

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Tisztelt DoktorNő/Úr! Condylomám volt a nemi szervem tövénél, amit condyline ecsetelővel és isoprinosine tablettákkal kezeltem.Szépen múltak, de késöbb megjelentek a végbélnyilásomon is. Azt is ecseteltem.látszólag eltüntek.Idén 2 pötty felbukkant a himvesszőm tövén ismét meg 1-2 kisebb, amit sikeresen eltüntettem megint.De ugyanúgy megjelentek a fenekemen, sőt, mintha szám felső ajkán is lenne 1 pici pötty, meg a nyelvem alatt is mintha lenne vmi.Nem vk biztos benne, h ezek az új jelenségek azok, de előfordulhat, h ide is elterjedtek? Pedig naon vigyázok. Betegeskedek, / megfázás /, Immunrendszerem gyengesége is biztos hozzájárulhat ehhez.Ecsetelhető esetleg vmivel a számba? v.nézessem át magam újból mindenhol? Mit ajánl, hogy megerősödjek és már 1, 5 évi szenvedésből vhogy kilábaljak? Előre is köszönöm a tanácsokat és a segítséget.

        További szép napot kívánok!

        WEBBeteg szakértő válasza a condyloma témában

        Szedjen továbbra is Isoprinosine tablettát, mert a szájnyálkahártyán is megjelenhetnek a HPV okozta elváltozások.


        Dr. Szamosi Szilvia
        rheumatológus szakértőnk Itt kérdezhet

        Dr. Szamosi Szilvia
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-13 22:42:13; Megválaszolva: 2010. február 13., 22:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben: