• Gonorrhoea

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Csuth agnes doktorno azt tetszett irni hogy a fertozes atvitelenek valoszinusege nem 100% ces ha csak nemi uton terjed akkor az akkor is hogy lehetseges hogy 1, 5ev alatt nem kaptam el mikor csak tabletaval vedekezunk. koszonom ujabb valaszat

        WEBBeteg szakértő válasza a gonorrhoea témában

        Kedves Kérdező!

        Lehetséges, igen. Amíg párja meg nem gyógyul, feltétlenül védekezzenek.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-09 22:25:33; Megválaszolva: 2010. február 09., 22:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben: