• Gonorrhoea

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt doktorúr/nő!   A páromnal kb 3 honapja jelentkezet folyas a peniszebol e kozben nekem semmi panaszom nem volt elment urologushoz, majd elkuldtek a bororvoshoz gonorhea gyanujával. a gonorhea be is bizonyosodott de allitolag jo indulatu mert a folyason kivul semmi mas panasza nem volt. elkezdtek kezelni majd tolem is vettek torletet s kiderult en ezzel nem vagyok megfertozve. Hogy lehet az ha nemi uton terjed ez a betegseg s 1, 5 vagyunk egyutt oneki van nekem meg nincsen. Allitolag eredmenyeim csak hagyomanyos bakteriumokat mutattak ki.

        Esetleg mas partnertol volt neki, vagy maskepp is el lehet kapni?

        Koszonom válaszát

        WEBBeteg szakértő válasza a nemi betegség témában

        Kedves Kérdező!

        A fertőzés átvitelének valószínűsége nem 100%. Örüljön, hogy ön nem lett beteg. A betegség nemi úton terjed, így a párja is nemi úton kapta el.


        Dr. Bodnár Edina
        bőrgyógyász, onkológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Bodnár Edina
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-08 22:22:04; Megválaszolva: 2010. február 08., 22:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben: