• Mi lehet a baj? Péntek óta a férjemnek fáj a nyaka

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Péntek óta a férjemnek fáj a nyaka, mintka meghúzta volna. Az izma csomóba van, és néhány mirigy is me van duzzadva. Magas a láza, aluszékony és nagyon fáradt. A láza inhadozik 37, 7és39 között.mondhatni 2-3óránként.az orvosok se tudták ez idáig negállapitani az okát. Mi lehet az oka?

        WEBBeteg szakértő válasza a fertőzés témában

        Tisztelt Hölgyem és Uram!

        A leírás alapján komoly lehet a baj, javaslom, forduljon orvoshoz ismételten. Legvalószínűbb a vírusfertőzés, de ezt ebből a helyzetből nehéz megítélni, vérvétel kellene, és orvosi követés, megfigyelés! Hallgasson rám, és inkább zaklassa az orvosokat panaszával, gyakran, mint aztán nagyobb bajba kerüljön.


        Dr. Bogdán Aurél
        traumatológus, ortopédus Itt kérdezhet

        Dr. Bogdán Aurél
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-05 11:54:06; Megválaszolva: 2010. február 05., 11:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben: