• Milyen betegség ez

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Érdeklödni szeretnék erröl a betegségröl mycoplasma hominis.Hogyan kezelhetö mik a tünetei vagy esetleges szövödményei.Illetve milyen gyogyszerrel kezelhetö mert a mit irtak rá nem lehet megkapni honapok ota és tanácstalan vagyok mert a nejem nem hajlando más szakorvos véleményet is kikérni. A választ tisztelettel meg köszönném.

        WEBBeteg szakértő válasza a mycoplasma témában

        Kedves Uram!

        A válaszhoz több információra van szükség, ugyan a M. hominis egy bakériumtörzs neve, ez nem egy betegség elnevezése. Ez a baktérium többféle fertőzést tud kiváltani (húgyúti fertőzés, hüvelygyulladás, mhnyakgyulladás, kismedencei gyulladás, stb.) Kérem, írja meg, hogy a feleségének milyen tünetei, pontosan milyen betegsége van, illetve történt-e antibiotikum-érzékenységi vizsgálat, és ez alapján milyen antibiotikumot kap.


        Kérdés: 2010-02-04 10:03:58; Megválaszolva: 2010. február 04., 10:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.