• Nemi herpesz a hólyagszerű duzzanat?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt doktor úr!

        Kb 3 napja megjelentek a nemiszervemen (kis- és nagyajkakon kivül, belül, meg hüvelybemenet körnéykén is) kis holyagszerü duzzanatok, nagyon szurnak, és csipnek. A Canesten combi nem segitett, söt ha lehet mondani még rosszabb lett. Most a nögyogyászom felirt egy Flucinár nevü kenöcsöt, aminek az volt a tájékoztatojában, hogy ha virusos, vagy gombás fertözése van, ne használja... Mit tegyek? Mert a pisilés is nagyon fáj. Egyáltalán mi ez?

         

        Elöre is köszönettel

        WEBBeteg szakértő válasza a herpesz témában

        Kedves Kérdező!

        A hólyagos kiütés valóban felveti herpeszvírus-fertőzés gyanúját, bár én a kiütéseit nem láttam, de azt javaslom, a biztonság kedvéért egy másik orvost, pl. egy bőr- és nemi gyógyászt is keressen fel.


        Dr. Csuth Ágnes, családorvos
        Itt kérdezhet További orvosok

        Kérdés: 2010-02-03 08:52:32; Megválaszolva: 2010. február 03., 08:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben: