• Herpes

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr/ Doktornő! Egy olyan problémával fordulok önhöz, hogy az elmúlt időben többször késet ki is maradt vagy sokkal hamarabb megjött a menstruációm. Ezek után elmentem az orvosomhoz és ö herpes progenitalist talált baktériumot. Ö azt tanácsolta, hogy” Gynophilus, hüvelybe, és Max flavonoid sprét számba fujam”. Páromnak kb egy hónapja volt a száján herpesz lehetséges, hogy onnan kaptam el? Kérdés ezeket ha használom az jó és elegendő.

        WEBBeteg szakértő válasza a rendszertelen vérzés, herpesz témában

        Kedves Hölgyem!

        A herpesz vírusa, ami a nemi szerveken található többnyire másik vírus, mint ami a szájon található herpeszes megbetegedést okozza. Azonban, ha valakinek a száján aktív herpeszes fertőzése van, akkor az a nemi szervekre is átvihető. Viszont nem okoz rendszertelen vérzést a betegség. A bőrön apró, fájdalmas hólyagok jellenek meg, melyek pörkösödnek, és a helyük sokáig fájdalmas lehet. Olyan, mint a szájon lévő herpesz. Ha önnek ez van, és nem okoz kifejezettebb panaszokat, akkor nincs vele teendő.

        A másik, hogy a rendszertelen vérzést ki kell vizsgálni, ezek teljesen másféle vizsgálatok lesznek. Ha a herpesze elmúlt, akkor menjen el ismételten nőgyógyászhoz.

         


        Kérdés: 2010-01-30 15:10:55; Megválaszolva: 2010. január 30., 15:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Jó napot! Azt szeretném kérdezni, hogy ha valaki HIV vírussal fertőzött és annak az egyik ruhájával(pl nadrág) valaki maszturbál akkor az elkaphatja a betegséget? Vagy egyáltalán a ruhán megmarad a fertőzés, mert én azt olvastam, hogy csak...