• Fertőzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő/Úr!

        A következő probléma megoldásához vezető út megtalálásához kérném a segítségét! Kb. Egy éve küzdöm azzal a problémával, hogy együttlét után vagy hólyaghurut, vagy hüvelyi fertőzés jön ki. Az utóbbi időben inkább a második. Ezt kezelték már gyógyszerrel, kúpokkal, és mivel egyik sem hozott hosszútávú sikert, ezért a homeopátiával is próbálkozom, természetesen orvosi felügyelet alatt. Mivel mindig együttlét után jön ki, ezért elég sok óvintézkedést megtettünk a párommal. Canestenes bekenés előtte és után, aktus után hüvelyt öblítek kínai olajos, teafaolajos, szódabikarbónás vízzel. Tisztákodáshoz teafaolajos intimmosakodót használok, és az aktushoz is használunk teafaolajos sikosítót. Ennek ellenére a fertőzés mindig kiújul. A párom tünetmentes, az a gyanúm mégis hogy ő fertőz vissza. A kérdésem az lenne, hogy ha nincs tünete, mégis hol bújhat meg a kórokozó, és ha elmenne urológushoz mi történne konkrétan vele ott. Válaszát előre is köszönöm!


        WEBBeteg szakértő válasza a nemi betegség témában

        Kedves Kérdező!

        Dr. Farkas Ágnes kolleganőm a nőgyőgyászati részre vonatkozóan már részletesen válaszolt. Valóban érdemes lenne párjának is vizsgálatot végeztetni, hiszen előfordulhat, hogy ő fertőzi önt vissza. Az urológián vagy a nemi betegség szakrendelésen mintavétel történik első körben, ez fájdalmatlan, a húgycsőnyílás területén kis steril eszközzel mintát vesznek a váladékból, és azt tenyésztésre elküldik.


        Kérdés: 2010-02-12 10:25:16; Megválaszolva: 2010. február 12., 10:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        két napja vettem észre a képen látható piros foltot