Orsóféreg

Tisztelt Dr.Csuth Agnes! Koszonom szepen a valaszat a fereghajtassal es a szoptatassal kapcsolatban.Ket szoptatas kozott sem szabad bevennem a ferehajtot? A kezeles ideje alatt teljesen ki kell maradjon a szoptatas? Vagy par ora elteltevel a gyogyszer bevetele utan szophat mar. koszonom szepen valaszat. Reka

Dr. Csuth Ágnes válasza orsóféreg témában

Kedves Réka!

Sajnos egyetlen járható út a szoptatás átmeneti felfüggesztése, ugyanis a vérben még jelen van a szer a bevétel után is tartósabb ideig, ez pedig azt jelenti, hogy az anyatejbe is kiválasztódik.

Kérdés: 2009. december 21., 21:45 ;Megválaszolva: 2009. december 21., 21:45
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
Covid19 védettség
HIV fertőzés kockázata
Veszettség
Koronavírus terjedése
HPV Otthoni kezelése