Szemölcsök!

Tisztelt doktorúr- nő!

Úgy négy hete elmentem a nőgyógyászomhoz, mert észrevettem, hogy szemölcsök vannak a külső nemi szervemen. Bőr színű szemölcsökről van szó, pontosan kettő, amit a nőgyógyászom le is szedett.

A problémánk az, hogy most viszont a páromon jöttek ki szemölcsök, amik fehér színű kicsi pontokban jelentek meg a makk alatt a bőrön.

Az lenne a kérdésünk, hogy ez kialakuhatott-e a páromnál úgy, hogy én adtam neki át. És előfordulhatott-e, hogy két eltérő és különböző szemölcs alakult ki, úgy, hogy egymásnak átadtuk a betegséget? Okozhat-e nálunk további gondokat? Kell-e orvoshoz fordulnunk? Arra is kíváncsiak lennénk, hogy ha eddig nem volt ilyen jellegű problémánk, akkor most mitől alakulhatott ki?

Válaszát előre is köszönjük

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza szemölcs témában

Kedves Kérdező!

Nagy valószínűséggel ugyanaz a vírus okozza mindkettőjüknél a szemölcsök kialakulását. Valószínűleg ez a kórokozó a lappangási idő után most lett olyan virulens (megbetegítő képességű) , hogy mindkettőjüknél tünetet okozzon, azt, hogy ki adta át kinek, nem lehet tökéletes biztonsággal megállapítnai, mert a lappangási idő eltérő lehet. A párja keressen fel STD (nemi gyógyászati) szakrendelést! Üdvözlettel: Dr. Csuth Ágnes, háziorvos

Kérdés: 2009. szeptember 22., 21:30; Megválaszolva: 2009. szeptember 22., 21:30
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
Mi lehet ez a szemölcsszerű...
Tisztelt Doktor Nő/Úr! Körülbelül 3-4 hete a csatolt képen látható bőrelváltozások jelentek meg a hímveszőm töve körül. Állandó partnerem...
Intim szemölcs?
Tisztelt Webbeteg! Egy olyan gondom lenne, hogy körülbelül fél évvel ezelőtt, az intim részemen frissen megborotválkozva, elmentem strandolni. Ezután...
Szemölcs szerű a hímvesszőn és...
Jó napot! Hónapokkal ezelőtt észrevettem szemölcs szerű képződményeket a nemi szervemen és 1-2 mellette is. Nem fáj, nem viszket, semmi....
HPV szemölcs lehet a talpamon és...
Tisztelt Doktor Úr/Nő! Azzal kezdeném, hogy pár hete észleltem a talpamon tyúkszemhez hasonló bőrkeményedést, melyre tyúkszemtapaszt kezdtem el...
futószemölcs (ágyék)
Kedves dr! A kozmetikusom mondta, hogy ágyék résznél (bikini vonal gyantázásnál vette észre) több kisebb-nagyobb futószemölcsöm van....