Férfi nemi kérdés

Jó napot! A történetem: Volt egy barátnőm, akivel az elején tünetmentesen szeretkeztünk. Aztán a barátnőmnél rossz kimondani is, pedig higiénikusan éltünk együtt, otvar keletkezett, amit sikerült kezelni a bőrgyógyásszal.Egy ideig nem is feküdtünk le, amíg ki nem tisztult. Az orvos gyógyszerel kezelte a gondot.Nálam pedig ugyanez a lábamon jött elő és a Honvéd kórházban kezelték. Amit nem mondtam el senkinek az az e közben kb 3 napig előjövő gennyesedés a péniszemen, ami a fityma alatt a makk alatti résznél volt végig.Ezt bő szappannal lemostam 1 nap 2 nap aztán harmadnap nem jött elő többet a gond, egész addig amíg nem szakítottunk és jött egy új partner. Akinél ez szintén megtörtént.Egy ideig semmi kb. 2 hónap, aztán Nála valami gombásodás lett, amit a nőgyógyász kezelt, nálam ugyanez a probléma a péniszemen bekövetkezett 2 napig.2X lemostam utána semmi. Azóta már Vele sem tartom a kapcsolatot. Mi a gond? Mire kell vigyáznom? Mit kell tennem, hogy egy esetleges új partnernél ez ne fordulhasson elő többet? Köszönettel: Iveco

WEBBeteg szakértő válasza nemi betegség témában

Kedves Iveco!

A leírtak alapján önnél egy nem gyógyuló vissza-visszetérő gombás vagy bakteriális fertőzés okozza a saját és partnerei tüneteit. Keressen fel egy STD (nemi gyógyászati) szakrendelést, ott mintavétel és a kórokozó tenyésztése után célzottan tudják kezelni a fertőzést.Üdvözlettel: Dr. Csuth Ágnes, háziorvos

Dr. Csuth Ágnes, családorvos
Kérdés: 2009. augusztus 05., 12:32; Megválaszolva: 2009. augusztus 05., 12:32
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
Szexuális úton terjedő betegségek...
Tisztelt Hölgyem/Uram! 2020. augusztus 29-én és 30-án is más-más nővel bújtam ágyba. Az aktusnál használtam óvszert mindkét partnernél, de az...
Lehet e HIV fertőzés?
Üdvözlöm! Kb 6 hónapja voltam együtt védekezés nélkül 3 férfivel különböző időintervallumukban (hónapokra bontva) . Január elején...
extra védekezés óvszer mellé
Tiszteletem doktor úr! Kérdésem a következő, prostituálttal történő aktusnál, óvszer használata mellett, ha bekenem előtte vagy utána magam...
lehetek e nemi beteg
Jo napot doktor Úr! Olyan kérdéssel fordulok önhöz hogy a hétvégén voltam egy örömlánnyal aki rendes ápolt tiszta és aktus vége fele élvezés...
Bizonytalanság a menstruáció...
Tisztelt Doktor úr! Elnézést, hogy levelemmel zavarom, tanácstalan vagyok! 28 éves nő vagyok, akinek első menstruációja 11 évesen jelentkezett...