Oltás

Tisztelt Dr.Úr/Nő! Egy hét múlva utazom Horvátországba, és most kaptam észbe, hogy "elfelejtettem" magam beoltatni hepatit a és b-vel. Sajnos azonban elég sok rosszat olvastam ezzel kapcsolatban, hogy ezt a vírust Horvátországban is el lehet kapni, így az a kérdésem, hogy érdemes-e még így egy héttel indulás előtt beoltatni magam? Elméletileg hétfőn megyek oltásra, de nem tudom, hogy így van-e értelme egyáltalán, mert általában azt hallottam hogy utazás előtt 1 hónappal kell ezeket elintézni. Köszönettel várom válaszát! Üdvözlettel:Szűcs Adrienn

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza hepatitis témában

Kedves Adrienn!

Igen érdemes, hiszen így is elérhető valamennyi védettség.

 Üdvözlettel: Dr. Jóna Angelika

WEBBeteg szakértő
WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2009. július 21., 13:27; Megválaszolva: 2009. július 21., 13:27
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
STD lelet értelmezése/kérdések
Tényleg csak Covid, vagy valami...
Védőoltás Meningococus
Karantén, Immunrendszer, ovikezdés
Covid teszt oltás előtt