Hirdetés
      • AIDS-vizsgálati eredmény - Mennyi idő kell?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Mennyi idő után mutatható ki az AIDS? És mennyit kell várni az eredményre?

        WEBBeteg szakértő válasza a AIDS témában

        Az AIDS vírusa, a HIV ellen a szervezet által termelt ellenanyagok biztonságos kimutathatósága a fertőzés időpontját követően 6 héttel kezdődik, vagyis legalább ennyit kell várni a fertőzésgyanús esemény után a vizsgálatig. A vizsgálat eredményére laboratóriumtól és a mintavétel időpontjától függően 1 nap és 1 hét közötti a várakozási idő.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-07-14 23:07:05; Megválaszolva: 2009. július 14., 23:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés