Vírus?

Jó napot kívánok, szia! 35éves nő vagyok, egy gyermeket szültem a szülés után Hpv virust találtak nálam (1998-ban) most megmütöttek 2009ben itt svédországban sejtelváltozást találtak a méhemben, ami nem volt rosszindulatú, mütét után gyulladás lépett fel....amit kezeltek.2éve vagyok egy férfival amióta vele vagyok allandó nőgyógyászati problemáim vannak.Csináltattam vérvizsgálatot hiv, hepatitis a, b....minden negativ. Most 6hét után voltam elöször együtt újra a párommal egy hét után egy herpesz lett a nemi szervem alatt..... Mitől van ez? Hűtlem hozzám és megfertőz különböző virusokkal? Különösen fáj az egész hüvelyem, hasam, a köldökömtől jobb oldalra és lett egy herpesz a hüvelyem alatt, éjszaka nem tudok aludni és az összes csontom fáj, gerincem, nyakcsigolyám... A kapcsolatunk alatt tricominast is volt és én nem voltam más férfival.Sajnos ő iszik és akkor különös nőügyei vannak.Ha tudna segiteni abba, hogy most mi okozhatta a herpeszt és hogy forduljak-e orvoshoz újra és mit nézzessek meg vagy mi lehet a bajom? Elöre is köszönöm üdvözlettel Katalin.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza nemi betegség témában

Kedves Hölgyem!

Bizony, nemi úton átvihető fertőzése van most is, és volt már korábban is (trichomonas) . Persze a párjának már korábban is meglehetett a fertőzése, ilyenkor várható, hogy Ön is előbb-utóbb elkap minden betegséget. A rossz hír, hogy a nemi herpesz, csakúgy, mint az ajkakon megjelenő herpesz nem gyógyítható fertőzés. Időről-időre visszatérhet, persze nem olyan súlyos formában, mint az első alkalommal. Azt javaslom forduljon nőgyógyászhoz, aki és a nemi úton átvihető fertőzések kivizsgálását kérje. A Chlamydia és a Syphilis is legyen benne feltétlen, mert mindkettő kezelhető, de önmagától nem múlik el, és a HPV is fontos lehet. A herpeszre adhatnak vírus ellenes gyógyszert is, és tüneti kezelést. A kapcsolatán pedig gondolkodjon el, hiszen Ön -elmondása alapján- tud a  nőügyeiről is. Komolyabb betegséget is elkaphat, mint a herpes, ha nem vigyáz magára.

 Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. július 17., 21:39; Megválaszolva: 2009. július 17., 21:39
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
STD lelet értelmezése/kérdések
Tényleg csak Covid, vagy valami...
Védőoltás Meningococus
Karantén, Immunrendszer, ovikezdés
Covid teszt oltás előtt