Nemi herpesz gyógyszer szedése és az alkohol

Üdv.Kérdéseim lennének a nemi herpesszel kapcsolatban.Telvirant szedek, napi 4x 200mg.De így is 3havonta visszatér.Ha éppen nem szedem a gyógyszert, és alkoholt fogyasztok, kihozhatja-e a tüneteket újra? És ez a betegség életem végéig elkisér? De nem lehetne meghosszabbítani a tünetmentes időket erősebb kezeléssel?

Köszönöm válaszát

Sándor

 

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza nemi herpesz témában

Kedves Sándor!

A Telviránon kívül még kaphatna Isoprinoisnet, mely az immunrendszer ellenállását fokozza. Az alkohol és a drog gyengíti az immunrendszerét.

Üdvözlettel: Dr. Varga Viktória, bőrgyógyász

WEBBeteg szakértő
WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2009. július 08., 10:26; Megválaszolva: 2009. július 08., 10:26
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
Tényleg csak Covid, vagy valami...
Védőoltás Meningococus
Karantén, Immunrendszer, ovikezdés
Veszettség fertőzés
Acute HIV?