Lehet a babának baja tőle?

Szép napot!

Én egy olyat szeretnék kérdezni, hogy én holnap leszek 31hetes terhes, és a tesóim elkapták a bárányhimlőt.Én már voltam. A babának lehet tőle esetleg valami baja? Vagy okozhat szövődményt?

Előre is köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza bárányhimlő témában

Kedves Kérdező!

Ne aggódjon. Mivel Ön már volt korábban bárányhimlős az védettséget jelent a baba számára is

 Üdvözlettel: Dr. Balogh Andrea, gyermekgyógyász

Dr. Balogh Andrea, gyermekgyógyász
Kérdés: 2009. június 25., 10:43; Megválaszolva: 2009. június 25., 10:43
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
Védőoltás Meningococus
Karantén, Immunrendszer, ovikezdés
Veszettség fertőzés
Acute HIV?
CMV fertőzés hatása...
Tisztelt Doktor Úr/Nő! Terhességem 21.hetében (tavaly június) egy TORCH teszt aktív CMV fertőzést igazolt. CMV IgG/CLIA (Liaison):112,0 U/ml...