• Fityma folt

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor úr/nő! Nemrégiben a fityma fékem alatti bőr részen megjelent egy kis seb. Mostanra begyógyult, de most a fitymám tetején megjelent egy piros folt! Az lenne a kérdésem, hogy mit tehetek ezzel? Mi lehet ez? Nemi betegség? Válaszát köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a pénisz témában

        Kedves Kérdező!

        A probléma valóban lehet egy nemi betegség első tünete. Mindenképpen Nemi beteg gyógyászhoz kell mennie vérvételre.

        Üdvözlettel: Dr. Varga Viktória, bőrgyógyász


        WEBBeteg Szerkesztőség
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-06-03 19:01:55; Megválaszolva: 2011. október 05., 06:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Körömgombától szenved?