Kérdés?

Tisztelt doktor no/ur Van egy kis problemam a peniszemen nehany honapja egy patanas szeru dolog jelent meg, ez a penisz tovenel van es viszket is de ez elmullott de most par napja megint kijott de most mindha jobban latszana es meg is van egy kicsit kemenyedve es mindha egy kis bok lenne. Forduljak orvoshoz vagy elmullik megint? Koszonom szepen elore is a valaszukat.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a pénisz témában

Kedves Kérdező!

Mindenképpen keressen fel egy Bőr és Nemibeteg gondozó intézetet.

Üdvözlettel: Dr. Varga Viktória, bőrgyógyász

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2009. május 29., 16:02; Megválaszolva: 2011. október 04., 10:48
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
Együttalvás Covid ...
Hpv. Condyline használata alatti szex.
COVID utáni izomfájdalom
*Sürgős* Kutya harapás, Mennyire...
Hpv szájüregi