• Milyen vírust kaptam el?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Magas lázam volt, a nyirokcsomóim megvoltak duzzadva nagyon, sőt most is elég nagyok még.Folytonos fejfájásom van, rossz a közérzetem, és fáradékony vagyok, ez mind már négy napja, bár lázam már nincsen. A láz elmúltával piros pöttyök bórították  a hasamat, melyek időnkét viszketnek is, és egyre több jelenik meg, már a kezemen is felfigyeltem rá.

        WEBBeteg szakértő válasza a vírusfertőzés témában

        Tisztelt Kérdező!

        Könnyen lehet, hogy  Epstein Barr vírus (EBV) fertőzés áll a háttérben, de menjen el egy orvosi vizsgálatra, aki kiderítheti egy vérvételből is.


         

        Üdvözlettel: Dr. Gócs Viktor, infektológus


        WEBBeteg Szerkesztőség
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-19 22:18:57; Megválaszolva: 2011. október 03., 09:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben: