gyulladás vagy fertőzés

Tisztelt Doktor Úr!

 

33 éves férfi vagyok.néhány napja (kb 4-5) a makkomon, a húgycsőnyílás körül nagyon enyhe vörösödést vettem észre. Nagyon ritkán és akkor is csak kicsi fájdalmat érzek a nyílás környékén. A vizeletürítéskor "kellemes" érzésem van, a vizeletem nincs elszíneződve, nem váladékozik, nincs kellemetlen szaga. Nem vagyok homoszexuális, és monogám kapcsolatban élek, 13 éve. De sajnos novemberben (2008-ban) volt egy egyéjszakás kalandom ahol a behatolás csak "részben" történt meg, ugyanis nem volt rendes merevedésem. (Egyébként azóta nem volt tünetem, csak most jött ez elő) Nem tudom lehet-e hozzá köze de voltam azóta nyílvános fürdőben ahol melegvízes fürdő is van és elég sok időt voltam a vízben, több medencében is. Ön szerint (a leírottak alapján mi lehet ez, ill. tudom-e kezelni valami kenőccsel vagy gyógyszerrel?

Válaszát előre is köszönöm

marek

 

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg Szakértő válasza nemi fertőzés témában

Kedves Marek!

Chlamydia, ureaplasma vagy mycoplasma fertőzése lehet, melyet csak mikrobiológiai mintavétellel lehet egyértelműen kimutatni. Kezelés nélkül forduljon STD szakrendelésre.Üdvözlettel: Dr. Bodnár Edina

Kérdés: 2009. május 17., 16:20; Megválaszolva: 2011. szeptember 30., 13:24
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
Nőnél tünetmentes STD fertőzés
Tisztelt Doktornő/doktor úr! Az alábbi problémával fordulnék Önhöz: Szexuális együttlét után a péniszemen a bőr állaga megváltozik, már...
Fehér foltok a péniszen
Üdvözlöm! szeretném a segítségüket kérni. Kb 2 hete egy kis fekélyszerű seb jelentkezett a fitymán és körülötte fehér száraz foltok. A seb...
Könnyűvér
Tisztelt Cím! Azt szeretném kérdezni hogy ha én intim kapcsolatba kerülök egy könnyűvérű nővel aki vállal gumi nélkui anált meg orált, de...
Hatásos kezelés?

Tisztelt Doktor Úr/Asszony!

Párommal voltunk STD szakrendelésen, ahol megállapították, hogy vizeletünkben Ureaplasma...

HPV lehet a páromnál is?

Tisztelt Doktornő/úr!

Párommal 1 éve vagyunk együtt, kb. 2 hónapja gombás fertőzéssel kezeltek mindkettőnket, neki ezzel egy időben 2...