• Chlamydia-prosztatagyulladás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktor úr/nő!

        Egy olyan kérdéssel fordulok Önhöz, hogy tudomásom szerint a chlamydia egy olyan betegség, ami esetenként prosztatagyulladást válthatki a férfiaknál. A kérdésem az lenne, hogy maga a prosztatagyulladás nem válthat ki chlamydia-t, ugye? Ilettve afelől érdeklődnék még, hogy a nemi együttléten kívül is van-e rá mód, hogy valaki elkapja?

        Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a chlamydia témában

        Tisztelt Kérdező!

        Amennyiben a prosztatagyulladást nem Chlamydia okozta, annak következtében nem alakul ki ilyen fertőződés. Ma a Chlamydia a leggyakoribb szexuális úton terjedő kórokozó, és elsősorban ezen a módon fertőz.

         

         

        Üdvözlettel: Dr. Benyó Mátyás


        WEBBeteg Szerkesztőség
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-12 10:31:00; Megválaszolva: 2011. szeptember 30., 09:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben: