Vírusos szemölcs

Tisztelt Doktor Nő!  

A problémám a következő lenne.Vírusos szemölcs van a lábújkörmöm felett.Fél évig heti rendszereséggel jártam fagyasztásra.Sikertelen volt, így kimütötték. Az is sikertelen lett, mert újra kiújult. Most újra a fagyasztással próbálkoznak 1 hónapig. Aztán jöhet a műtét. Már nagyon el vagyok keseredve.Ön szerint szükséges lenne-e valamilyen belső kezelés is, vagy elégedjek meg a fagyasztással, és az azt követő mütéttel? Az egyik patikában ajánlották a lizin szedését. A véleményét szeretném kérni, hogy mi tévő legyek a szemölcsökkel kapcsolatban? Ön mit szokot ajánlani? Válaszát előre is köszönöm.

Tisztelettel: Ráczné Nyéki Erzsébet

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg Szakértő válasza szemölcs témában

Kedves Erzsébet!

A vírusok elleni védekezésben sokat segíthet az Isoprinosine tabletta. Sajnos elég drága, és receptköteles készítmény.

Üdvözlettel: Dr. Bodnár Edina

Kérdés: 2009. május 09., 21:41; Megválaszolva: 2011. szeptember 30., 09:47
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
PostCovid véreredmény eltérés
Lehet poszt-COVID?
Nemi herpesz
Elég-e a koronavírus elleni...
3 éve hőemelkedés