• Péniszen pattanások(? )

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt doktor úr/nő!

        Húsz éves vagyok és a péniszemen már régóta felfedeztem a tövénél megjelenő a bőrnél világosabb színű, kb 1 mm-es pötyöket amik olyanok mint pattanások csak nincs fekete vagy akármilyen közepe hanem homogén világos "bőrszínű". Nem piros nem fáj nem viszket csak egyszerűen ott vannak és zavarnak. Az utóbbi időben elterjedtek a péniszem többi részére is.Nem tudom hogy sikerült-e jól leírni, a lényeg hogy tényleg semmilyen mellékhatásuk nincs, egyszerűen ott vannak és a létük zavar. Arra lennék kíváncsi hogy ha így sikerül megállapítani mi lehet akkor mit tegyek mit kéne tennem.

        Köszönettel, Fallin*

         

        WEBBeteg szakértő válasza a HPV témában

        Kedves Kérdező!

        HPV vírus okozta condylomák lehetnek, melyeket különböző krémekkel vagy sebészi úton el lehet távolítani.

        Üdvözlettel: Dr. Bodnár Edina


        Dr. Bodnár Edina
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-09 21:36:29; Megválaszolva: 2011. szeptember 30., 08:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben: