Leukémia

Tisztelt Doktor Úr/Nő!

Én egy 16 éves lány vagyok. Fél éve folyamatosan elkapok valamilyen betegséget. Az egész a hányás hasmenéssel kezdődött. Jött az övsömör, mandulagyulladások, influenza, kötőhártyagyulladás. A kötőhártyagyulladásom  3 és fél hónapja tart és még mindig nem gyógyult meg. Elküdltek vérvételre, allergiavizsgálatra. A vérvételem itt helyben olyan rossz lett hogy felküldtek a kórházba. Nem rég jött meg eredményem ma voltam orvosnál, mert visszahívott. Nyirokmirigy lázam van. (pontosan nem tudom mi ez... segítene hogy megértsem? ) A nyirokcsómóim és a mandulám is duzzadt pedig a mandulám cseppet sem fáj csak nehezen nyelek. És ebből kialakulhat leukémia? Mert azt hallottam hogy a fáradtság, a nyirokcsómók duzzadsága, álmosság vezethet leukémiához.

Kérem segítsen nekem!

Előre is köszönöm.

Egy aggódó lány...

 

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza hányás témában

Üdvözlöm!

A leírás alapján ún. mononucleosis valószínű, melyet bizonyos vírusfertőzések (EBV, CMV) okozhatnak. A leukémia kialakulásában genetikai és egyéb tényezők (így akár fertőzés) is szerepet játszanak, a leírtak alapján nem gondolnék még erre.

WEBBeteg szakértő
WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2009. május 12., 08:55; Megválaszolva: 2009. május 12., 08:55
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
3-4 hete nagyon beteg... most eppen...
3-4 hete csak egy megfazasos tunettel kezdodott...eppen karacsonyoztam majd a szilvesztert toltottem tavol...volt egy hideg ejjel amit egy uszodaban toltottem...
calici vírus
Tisztelt doktor úr/nő! Az utóbbi két hétben családunkban hányással, hasmenéssel járó vírus fertőz. Előző héten bátyám, majd később én...
Kaphattam e hányást, hasmenést...
Egy hónapja húgyúti fertőzéssel és hüvelygyulladással kezeltek. Kiderült a páromnál Coli baktériumot diagnosztizáltak amire 10 napig augmentint...
Nyaki nyirokcsomók
Toxoplasma vizsgálati eredmények