• Teljes körű kivizsgálás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Hölgyem/Uram! A kérdésem az lenne, hogy kihez forduljak ha teljes körű kivizsgálást szeretnék nemi betegségek, fertőzések tesztelésére. Úgy értem először háziorvos aztán majd ő adja a beutalót vagy közvetlenül lehet kérni? Emellett érdekelne, hogy ez kb. mennyi időt venne igénybe? Egyáltalán lehet ilyet kérni vagy csak indokolt esetben végzik el a teljes körű vizsgálatot? Válaszukat előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a nemi fertőzés témában

        Kedves Kérdező!

        A bőrgyógyászati rendeléseket beutaló nélkül is fel lehet keresni, nem kell a háziorvos előtt is "szégyenkezni". Indokolt esetben a bőrgyógyászati szakrendeléseken mindenféle vizsgálat elindítható. Amennyiben "indokolatlanul", vagyis megfelelő orvosi indokok híján (amikor sem az előzmény, sem a tünetek, sem az orvosi vizsgálat nem veti fel nemi betegség lehetőségét) szeretne mégis vizsgálatokat végeztetni a megnyugvás kedvéért, magánrendeléseken, vagy a rendelőintézetekben, klinikákon térítés ellenében kérheti azokat.

        Üdvözlettel: Dr. Gócs Viktor, infektológus


        WEBBeteg Szerkesztőség
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-04 08:44:05; Megválaszolva: 2011. szeptember 28., 12:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.