• Candida?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Nö/Úr

        Két hónapja kb.megjelent a nemi szervemen a makk alatt egy pirosas folt, amiböl 1-2 nap alatt fehér, kemény pattanásféle alakult ki.Pár nap után eltünt az egész és hetekig semmi.
        Utánna ismét előjön.Egy, maximum 3 kis seb.
        Nem fáj, nem érzek semmi más problémát, csak kellemetlen. A tünetek előtt volt egy prosztata gyulladásom, amiböl sikerült hamar kigyógyulnom.Talán ennek egy mellékhatása? Esetleg a páromtol kaptam el valamit?
        Előre is köszönöm segítségüket!

        Tisztelettel: "Ibu"

        WEBBeteg szakértő válasza a nemi fertőzés témában

        Kedves Ibu!

        Sajnos amit leírtak, azok alapján a syphilis sem zárható ki, ezért önkezelés nélkül minél előbb keressen fel  STD ( Bőr- és Nemibeteg Gondozó)Szakrendelést.

        Üdvözlettel: Dr. Bodnár Edina


        Dr. Bodnár Edina
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-29 09:12:03; Megválaszolva: 2011. szeptember 28., 07:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.