Gomba?

Pár napja ha barátnőmmel vagyok, vagy ha önkielégítést végzek, aktus után viszketni kezd a makkom, hámlik, esetenként kis piros "sebek" keletkeznek rajta. Viszont ha nincs erekcióm 1 nap, akkor csak hámlik. Lehet e ez gomba és ha igen, akkor Canesten?

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg Szakértő válasza gombás fertőzés témában

Kedves Kérdező!

Igen, a legvalószínűbb hogy gombás fertőzése van, kenheti Canesten krémmel.Üdvözlettel: Dr. Bodnár Edina

Kérdés: 2009. április 25., 23:02; Megválaszolva: 2011. szeptember 28., 06:38
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
PostCovid véreredmény eltérés
Lehet poszt-COVID?
Nemi herpesz
Elég-e a koronavírus elleni...
3 éve hőemelkedés