• Leoltás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jónapot kívánok! A nőgyógyászom Streptococcus agalactiae baktériumot észlelt nálam. Érdeklődni szeretnék, hogy a férjemet is kellene-e kezelni? Létezik férfiaknak is valami leoltásos vizsgálat? Ha igen, akkor szeretném tudni hogyan végzik.Vagy spermiumból is meglehet állapítíni leoltás nélkül is? válaszát köszönöm:Angéla

        WEBBeteg szakértő válasza a bakteriális hüvelyfertőzés témában

        Kedves Angéla!

        A férjet ilyen esetben nem szükséges kezelni. A férfiak húgycsövéből is lehet mikrobiológiai leoltást végezni. 

         

        Üdvözlettel: Dr. Bodnár Edina


        Dr. Bodnár Edina
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-25 23:03:44; Megválaszolva: 2011. szeptember 26., 15:09

      • Kérdések és válaszok a témakörben: