HIV-virus

Tisztelt Doktor ur/nő

28 -éves kétgyermekes anyuka vagyok, az lenne a kérdésem, hogy 10-év elteltével, jelenkezhet -e a fertözöttség gyanuja, vagy megnyugodhatok, hogy nem és valami más betegségem van.ill, hogy egy sima vérvételnél is kiderülhet -e.

egy kemény nyirok csomó, duzzanat van a bal fülem tövében, már 2-hónapja.ill, mulóban lévő ekcémás kiütések (ez mondjuk azota van mióta kutyánk van) egyéb panaszom nincsen.

Válaszát előre is köszönöm.

 

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza nyirokcsomó-megnagyobbodás témában

Kedves Kérdező!

Teljesen valószínűtlen, hogy 10 év után ilyen tünetek az AIDS-szel összefüggésben legyenek. Egyszerű vérkép adhat valamilyen halvány tájékoztatást, de ha rendesen szeretné magát megnyugtatni, végeztessen HIV tesztet, név nélkül.

Üdvözlettel: Dr. Gócs Viktor, infektológus

Kérdés: 2009. április 21., 22:08; Megválaszolva: 2011. szeptember 26., 13:06
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
Covid vakcináció
Echinacea cseppek és Pfizer oltás
Mikor képződnek antitestek?
Sztrók utáni Covid vakcina felvétel
Két oltás egymás után