• Herpesz vagy gyulladás, esetleg más?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor úr/nő!

         

        Azzal a problémával fordulok önhöz, hogy hímvesszőm végén piros foltok szoktak előjönni, amelyek viszketnek, de csak ha hozzáér valami. Ha szapannal mosom, akkor csípést érzek, álltalában néhány napon belül elmúlik. A problémám akkor szokott előjönni álltalában, ha rosszul szellőző alsóneműt hordok (ezért ezeket kerülöm), ha ovszerrel közösülök vagy ha vizeléskor nem húzom föl a fitymámat (benn marad a vizelet). A tünet kizárólag a fityma belsejére illetve a makkra vonatkozik, rendszeres tisztálkodás melett magától is elmúlik. néha mintha apro pontokat vettem volna észre. A kérdésem az lenne, hogy hogyan tudnám egyértelműen megtudni, hogy herpeszem van-e vagy nem (ajak herpeszem sokszor szokott lenni).

         

        Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a nemi fertőzés témában

        Tisztelt Kérdező!

        Nem herpesz okozza a tüneteket, hanem bakteriális vagy gombás fertőzés, melyet a nem megfelelő higiénia okoz, mivel ön is megfigyelte hogy rendszeres tisztálkodás mellett magától elmúlnak a tünetek.
         

         

        Üdvözlettel: Dr. Bodnár Edina


        Dr. Bodnár Edina
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-13 10:59:09; Megválaszolva: 2011. szeptember 26., 10:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Bőrbetegségek a lábon